Σχολικό Έτος 2015 - 2016

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2015-2016

  Με την παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδος Ιστιαίας κ΄Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, η γιορτή Λήξης Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2015-2016.

  Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων  κ. Χρήστος Παγώνης, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Κώστας Ζημιανίτης, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Ευθύμιος Μωραΐτης.

  Την ομιλία για τη λήξη των μαθημάτων έκανε ο Διευθυντής του σχολείου κ.  Γρηγόρης Δάσκος.

  Η γιορτή περιελάμβανε τα θεατρικά δρώμενα :«Ο τοίχος- The Wall», από τους μαθητές του ΣΤ1 και «Ας παίξουμε με τους μεγάλους», από τους μαθητές του ΣΤ2.

  Επίσης η Χορωδία του Σχολείου τραγούδησε τραγούδια σχετικά με την θάλασσα. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους αποφοιτήσαντες μαθητές και μαθήτριες.

   Ο Διευθυντής κ.Δάσκος , στο τέλος κάλεσε το Σεβασμιώτατο να κλείσει την εορτή δια των πατρικών του λόγων. Εκείνος, εμφανώς συγκινημένος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εορτής για το περιεχόμενο και την ποιότητα της και επεσήμανε πως τα δακρυσμένα μάτια των μαθητών που πρόκειται να αποφοιτήσουν και να μεταβούν στο Γυμνάσιο είναι ο αληθέστερος δείκτης της ποιότητας της ευσυνείδητης  και σοβαρής εργασίας των διδασκόντων. Στη συνέχεια κατευόδωσε τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης στο ξεκίνημα τους στο Γυμνάσιο και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι.

Επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστότοπους και βρείτε τα Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία κάθε τάξης.

 

Α' Δημοτικού

a dimotikou

Β' Δημοτικού

a dimotikou

Γ' Δημοτικού

a dimotikou

Δ' Δημοτικού

a dimotikou

Ε' Δημοτικού

a dimotikou

ΣΤ' Δημοτικού

a dimotikou