7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Λήξη Α΄ τριμήνου

 Η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριων  των Α΄και Β΄τάξεων και η παράδοση της βαθμολογίας για τους μαθητές/τριες των Γ΄, Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξεων θα γίνει την Δευτέρα 17  Δεκεμβρίου   2018 και από ώρα 12.25΄  έως  14.00΄.

Επίσκεψη στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής

Εκπαιδευτική επίσκεψη σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης του σχολείου μας, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ.κ. Μπέλλου Ελένης και Φρυγανά Μαρίας, την Τετάρτη 14/11/2018.

Εορτασμός Επετείου Πολυτεχνείου

Ο εορτασμός για την Επέτειο του Πολυτεχνείου  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/11/2018 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Οι μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα και τραγούδια με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κ.κ.Μπουλούκου Ασημίνας,  Κωνσταντινίδου Αικατερίνης και Σάρλη Νατάσας .

Εορτασμός Επετείου Πολυτεχνείου

Με θεατρικά δρώμενα, ποιήματα και τραγούδια από τους μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης του σχολείου μας, εορτάστηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου, σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.

Την ομιλία για τον εορτασμό της ημέρας έκανε η εκπαιδευτικός κα. Μπουλούκου Ασημίνα ενώ ο Δ/ντης του Σχολείου κ. Γρ. Δάσκος ανέγνωσε το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου.

Τον συντονισμό της εορτής είχαν οι δασκάλες των τμημάτων της Ε΄ τάξης κ.κ. Μπουλούκου Ασημίνα και Κωνσταντινίδου Αικατερίνη. Την χορωδία του σχολείου διηύθηνε η εκαπιδευτικός μουσικής κα. Νατάσα Σάρλη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστότοπους και βρείτε τα Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία κάθε τάξης.

 

Α' Δημοτικού

a dimotikou

Β' Δημοτικού

a dimotikou

Γ' Δημοτικού

a dimotikou

Δ' Δημοτικού

a dimotikou

Ε' Δημοτικού

a dimotikou

ΣΤ' Δημοτικού

a dimotikou