26/5/2020 Ανακοίνωση: Επαναλειτουργία σχολείου.

Αγαπητοί γονείς , 

  • Από τη Δευτέρα 1/6/2020, επιστρέφουν τα παιδιά μας στους χώρους του σχολείου. Σύμφωνα με την απόφαση του Υ.ΠΑΙ.Θ., οι μαθητές κάθε τμήματος χωρίζονται σε δύο υποτμήματα (Α και Β) και προσέρχονται στο σχολείο ως εξής:

ΕΒΔΟΜΑΔΑ

           ΥΠΟΤΜΗΜΑ   Α

              ΥΠΟΤΜΗΜΑ   Β

1-5/6/2020

 ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

             ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ

 8-12/6/2020

         ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ

   ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

15-19/6/2020

ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

              ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ

22-26/6/2020

         ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ

    ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  • Οι καταστάσεις των μαθητών ανά υποτμήμα ώστε να γνωρίζετε ποιές ημέρες της εβδομάδας θα έρχονται τα παιδιά σας στο σχολείο, θα αποσταλούν στα email σας. Καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε τα αδέλφια που φοιτούν σε διαφορετικές τάξεις να βρίσκονται τις ίδιες ημέρες στο σχολείο.
  • Όσοι γονείς δεν επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για την περίοδο 1 έως 26 Ιουνίου 2020, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την Υπεύθυνη Δήλωση που θα σας σταλεί και να την αποστείλουν στο email των εκπαιδευτικών μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 12.00.
  • Οι γονείς δεν εισέρχονται στον αύλειο χώρο του σχολείου για την παράδοση το πρωί ή την παραλαβή το μεσημέρι, του παιδιού τους.
  • Παρακαλούμε ιδιαίτερα κατά το σχόλασμα να αφήνετε ελεύθερη την αυλόπορτα του σχολείου ώστε να μπορούν να εξέρχονται οι μαθητές/τριες και να τους  παραλαμβάνουν οι συνοδοί τους.
  • Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.
  • Το κυλικείο του σχολείου θα είναι κλειστό. Συνεπώς θα πρέπει να φροντίσετε για το κολατσιό και το νερό του παιδιού σας από το σπίτι.
  • Σε όλες τις αίθουσες του σχολείου θα υπάρχουν αντισηπτικά για την απολύμανση των χεριών των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Καλό θα ήταν όμως, να έχουν μαζί τους οι μαθητές/τριες και το δικό τους ατομικό αντισηπτικό διάλυμα ώστε να κάνουν χρήση και εκτός της τάξης αν χρειαστεί.
  • Αν κάποιος γονέας μαθητή/τριας του σχολείου μας, χρειάζεται κάποιο διοικητικό έγγραφο από το σχολείο, παρακαλούμε να καλεί στο τηλ. 2221086505, προκειμένου να κλείσει ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθεί.                                                      

                                                                   Με εκτίμηση

                                                                   Ο Διευθυντής

                                                                Δάσκος Γρηγόρης 

Επισκεφθείτε τους παρακάτω ιστότοπους και βρείτε τα Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία κάθε τάξης.

 

Α' Δημοτικού

a dimotikou

Β' Δημοτικού

a dimotikou

Γ' Δημοτικού

a dimotikou

Δ' Δημοτικού

a dimotikou

Ε' Δημοτικού

a dimotikou

ΣΤ' Δημοτικού

a dimotikou